autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
Peste 1kg (cod sau merluciu),, 2 cepe,, 2 morcovi, , 2 adei grasi,, pasta de gogosari,, 5 catei de usturoi,, sare, piper zeama de lamaie,, ulei,, o cana de vin alb, o cana suc de rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu morcovii taiati rondele. Se adauga ardeii taiati fasii, pasta de gogosari, usturoiul pisat, sare, piper. Intr-o tava puneti legumele calite, iar deasupra pestele. Turnati o cana mica de apa si dati la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, puneti suc de rosii si vinul.
Se seveste cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie

Pestele curatat se spala, se usuca in prosop de hartie,se presara cu sare si piper. Se asaza in tigaia

6 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut, la cuptor

Pastrav umplut, la cuptor

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Imi place pestele, e foarte bun.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Arata tare bine papica asta...e tare buna mai ales acum ca incepe postul...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Gustos

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Interesant...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

0 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place pestele, e foarte bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste Novac marinat