Se curata pestele de intestine, se indeparteaza capul, se taie in felii de grosimea unui deget, se prajeste in ulei si apoi se lasa la racit. Zeama: o parte otet si doua parti apa se pun la fiert impreuna cu doua-trei linguri zahar, o lingura sare, piper boabe, foi dafin si se dau fierb cca 15 minute ,dupa care se lasa la racit. Pestele se aseaza in borcan sau intr-o cratita si se toarna zeama racita peste el. Se lasa la marinat si se serveste peste 4-5 zile.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii