PESTE MARINAT CU MARAR

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc de macrou,hering
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe potrivite
  • 1-2 legaturi de marar verde
  • sare,piper ,cimbru dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 boabe de coriandru

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se scot fileuri.Fileurile se taie bucati de cca 2 - 3 cm grosime,se amesteca cu uleiul,ceapa taiata pestisori si mararul tocat foarte fin.

Se aseaza totul intr-un vas,se acopera si se lasa 2-3 zile la frigider.

Se poate consuma cu masline,cu cartofi fierti natur...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor