PESTE MARINAT CU MARAR

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc de macrou,hering
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe potrivite
  • 1-2 legaturi de marar verde
  • sare,piper ,cimbru dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 boabe de coriandru

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se scot fileuri.Fileurile se taie bucati de cca 2 - 3 cm grosime,se amesteca cu uleiul,ceapa taiata pestisori si mararul tocat foarte fin.

Se aseaza totul intr-un vas,se acopera si se lasa 2-3 zile la frigider.

Se poate consuma cu masline,cu cartofi fierti natur...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise