Reteta postata pe: 24 iunie 2009
Ingrediente
2-3 buc de macrou,hering, 3-4 linguri ulei de masline, 2 cepe potrivite, 1-2 legaturi de marar verde, sare,piper ,cimbru dupa gust, 2 foi de dafin, 3-4 boabe de coriandru
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Pestele se curata,se spala si se scot fileuri.Fileurile se taie bucati de cca 2 - 3 cm grosime,se amesteca cu uleiul,ceapa taiata pestisori si mararul tocat foarte fin.
Se aseaza totul intr-un vas,se acopera si se lasa 2-3 zile la frigider.
Se poate consuma cu masline,cu cartofi fierti natur...
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE MARINAT CU MARAR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009
Hai ca mi-a lasat gura apa! La cate retete sti intr-un an n-ai cum sa te repeti. Felicitari !