autor:

Sidy

» » Fripturi

Peste prajit

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
Crap sau somn portionat, , faina,, boia, , sare, , ulei.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele se da prin faina amestecata cu boia, dupa ce a fost sarat.
Se prajeste in uleiul pus dinainte la incins.
Pestele se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpite de pui  prajit peste orez cu legume

Pulpite de pui prajit peste orez cu legume

Punem cele 6 pulpite la fiert in cca 2 l jumate de apa,cu un morcov si sare.Intre timp taiem ceapa

8 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

Fileurile de macrou se pun intr-un vas cu putina sare,putin ulei si usturoi taiat dupa gust. Se

22 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Apetisant.Eu dau pestele inainte sa-l prajesc prin faina amestecata cu malai.Imi place si pestele fiert cu legume(rasol) si pestele pane,la cuptor.Intr-un cuvant ,pestele e minunat.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Cred ca se putea mai bine, dna Sidonia!

  • katy

    katy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Mie imi place f mult caraselul si il dau inainte de a-l praji printr-un amestec de faina,malai si sare. Iese foarte gustos! Dar si pestisorul pe care l-ai pregatit tu,daca mi-l l-ai dat:)...l-as manca cu pofta!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Mie imi place pestele pane.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009

      Eu las pestele dupa ce il sarez sa stea vreo 2-3 ore sa aiba timp sa-si traga sarea si il dau prin faina amestecata cu faina de malai si mai pun putina sare.

    • Anonim

      Anonim (Chef de cuisine) , 07 august 2008

      Imi place mult pestele prajit, dar nu e asa de sanatos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • Crap sau somn portionat
  • faina,
  • boia
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

nasea alina (Chef de cuisine)

Cred ca se putea mai bine, dna Sidonia!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan umplut la cuptor