autor:

Adina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
Peste, sare, piper, ulei, lamaie, usturoi, malai sau faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

1. Pestele (in cazul meu am folosit pastrav si somn), se spala, ii dam putina sare si piper;
2. Pregatim o tigaie cu ulei, punem uleiul pe foc la incins, pestele dupa ce l-am condimentat il dam prin malai si-l punem la prajit in tigaie.
3. Il scoatem pe servetele de hartie sa se absoarbe uleiul.
4. Il putem servi cu mamaliguta si usturoi
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati si se sareaza. Se trece prin faina de malai si se

9 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde

Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    E foarte gustos. Eu am facut merlucius cu sos racoros.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte bun,crocant,cu mamaliguta si usturoi...!Noi am prajit macrou!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    arata tare bine...nu am incercat pana acum peste cu malai:( dar cred k este foarte bun si pare a fi crocant...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      La asa peste asa pofta si asa gateala.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Ce bine arata si cat este de aromat!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      arata bine!crispy!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Arata grozav!!....apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Da ..foarte bun.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Mi-ai facut pofta....arata foarte bine si mi-l imaginez "pe peste",crocant si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte gustos. Eu am facut merlucius cu sos racoros.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cocktail de creveti