autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Peste Prajit

Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 decembrie 2015

Ingrediente
Peste 1 kg, ulei 125 g, faina 50 g, lamaie 100 g, piper 1 g, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, se scot intestinele si bronhiile si se spala bine. Se portioneaza, se trece prin zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si pipier macinat, se da prin fain a si se prajeste in ulei fierbinte la un foc potrivit avand grija ca pestele sa fie patruns bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar

Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar

Se curata pestele, se taie in bucati mai mari, se pune la scurs, se da apoi cu sare, se tavalaeste

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Murarasu Oana Nicoleta
Cozonaci Moldovenesti

Cozonaci Moldovenesti

Cozonac Cantitati 1kg faina, 10-15 oua, 300 g zahar, 250 gr unt. 100 gr untdelemn, 50 gr rom, 1/2

7 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Retete de Pasti
Lebervurst

Lebervurst

Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Fursecuri cu unt si gem de capsuni Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Se adauga pe rand, zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Pogacele cu branza