autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Peste Prajit

Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 decembrie 2015

Ingrediente
Peste 1 kg, ulei 125 g, faina 50 g, lamaie 100 g, piper 1 g, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, se scot intestinele si bronhiile si se spala bine. Se portioneaza, se trece prin zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si pipier macinat, se da prin fain a si se prajeste in ulei fierbinte la un foc potrivit avand grija ca pestele sa fie patruns bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
File de peste

File de peste "donut" prajit

Pestele se spala bine,apoi se pune cu cca 2 lamii,pina a 2-a zi;se pune un rind de peste,apoi,un

6 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde

Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Murarasu Oana Nicoleta
Cozonaci Moldovenesti

Cozonaci Moldovenesti

Cozonac Cantitati 1kg faina, 10-15 oua, 300 g zahar, 250 gr unt. 100 gr untdelemn, 50 gr rom, 1/2

7 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Retete de Pasti
Lebervurst

Lebervurst

Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Stollen