Se spala, curata pestele se taie in marimi potrivite pt prajit Se pudreaza cu sare piper se trece prin faina de malai.
Se asaza in uleiul incins pina cand se rumeneste se intoarce apoi pe cealalta parte.
______________
Se curata usturoiul se zdrobeste si se freaca intens cu sare si piper adaugand incet cateva picaturi de ulei si apa pina ce se face o crema de consistenta maionezei.
Se serveste impreuna cu pestele.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii