Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.
Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.
Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.
Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.
Gustul final este… este… divin!
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii