autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste proaspat in folie de aluminiu

Autor: huk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: huk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
•frunze patrunjel, •frunze telina, •frunze leustean, •1 morcov taiat in patru longitudinal, •1 lamaie, •100 ml vin alb, •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele, •usturoi uscat- 4 catei mari, •ceapa verde – 2 mai mari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.

Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.

Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.

Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.

Gustul final este… este… divin!

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste proaspat in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STAVRIZI  PRAJITI

STAVRIZI PRAJITI

Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala ,se sareaza,se zvanta bine. Se dau bine prin faina

10 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Orez in doua culori

Orez in doua culori

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • •frunze patrunjel
  • •frunze telina
  • •frunze leustean
  • •1 morcov taiat in patru longitudinal
  • •1 lamaie
  • •100 ml vin alb
  • •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele
  • •usturoi uscat- 4 catei mari
  • •ceapa verde – 2 mai mari

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisant.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon la gratar