autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste proaspat in folie de aluminiu

Autor: huk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: huk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
•frunze patrunjel, •frunze telina, •frunze leustean, •1 morcov taiat in patru longitudinal, •1 lamaie, •100 ml vin alb, •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele, •usturoi uscat- 4 catei mari, •ceapa verde – 2 mai mari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.

Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.

Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.

Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.

Gustul final este… este… divin!

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste proaspat in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu sos de rosii la cuptor

Macrou cu sos de rosii la cuptor

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele, cozile si aripioarele si il spalam foarte bine

40 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de cod

Plachie de cod

Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • •frunze patrunjel
  • •frunze telina
  • •frunze leustean
  • •1 morcov taiat in patru longitudinal
  • •1 lamaie
  • •100 ml vin alb
  • •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele
  • •usturoi uscat- 4 catei mari
  • •ceapa verde – 2 mai mari

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Crap la cuptor