autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste proaspat in folie de aluminiu

Autor: huk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: huk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
•frunze patrunjel, •frunze telina, •frunze leustean, •1 morcov taiat in patru longitudinal, •1 lamaie, •100 ml vin alb, •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele, •usturoi uscat- 4 catei mari, •ceapa verde – 2 mai mari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.

Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.

Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.

Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.

Gustul final este… este… divin!

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste proaspat in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon in sos exotic

Somon in sos exotic

Se amesteca 150 ml suc de lamiie cu otet,sos de soia,ulei,praf de chili si usturoi pisat.Bucatile

5 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • •frunze patrunjel
  • •frunze telina
  • •frunze leustean
  • •1 morcov taiat in patru longitudinal
  • •1 lamaie
  • •100 ml vin alb
  • •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele
  • •usturoi uscat- 4 catei mari
  • •ceapa verde – 2 mai mari

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sturion in crusta de pesmet cu malai