autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste umplut cu ciuperci

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,5 kg peste, 500 gr. ciuperci proaspete, 200 gr., ceapa, 25 gr. usturoi, 25 gr. faina, 150 gr., unt, 2 oua, 75 gr. bulion, cite o legatura patrunjel si marar, 7-8 boabe piper, are dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

32 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.
Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute sub
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie  cu cartofi taranesti in vas roman

Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman

Mod de preparare: Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele

14 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg peste
  • 500 gr. ciuperci proaspete
  • 200 gr.
  • ceapa
  • 25 gr. usturoi
  • 25 gr. faina
  • 150 gr.
  • unt
  • 2 oua
  • 75 gr. bulion
  • cite o legatura patrunjel si marar
  • 7-8 boabe piper
  • are dupa gust

Raporteaza reteta

Paste cu ton RIO Mare si ardei

Paste cu ton RIO Mare si ardei

1. Umpleti o oala mare cu apa. Adăugați sare și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și gatiti-le.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Rulouri cu ton RIO Mare si brocoli

Rulouri cu ton RIO Mare si brocoli

Se opareste broccoli/foile de spanac în apă clocotită cu sare. Se scurg  si se toaca

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive