autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept cu whisky

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
2 piepturi mari, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 rosie, 1 ardei iute, 50 ml whisky, 30 ml vin alb, sare, 50 ml ulei, 300 ml apa, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduce in tigaie uleiul in care se rumeneste pieptul taiat in doua bucati.Se adauga ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt(eventual mixate), apoi vinul si apa. Se lasa la fiert 30 de minute intorcandu-se cand pe o parte cand pe alta. Se adauga whisky-ul si se mai lasa la prajit inca 30 de minute. Daca mai este nevoie mai adaugam apa calduta.La final presaram busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept cu whisky" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate). Intr-o tigaie,se incinge

6 voturi    8 comentarii
20 min
Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se

13 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu acordeoane