autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept cu whisky

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
2 piepturi mari, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 rosie, 1 ardei iute, 50 ml whisky, 30 ml vin alb, sare, 50 ml ulei, 300 ml apa, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduce in tigaie uleiul in care se rumeneste pieptul taiat in doua bucati.Se adauga ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt(eventual mixate), apoi vinul si apa. Se lasa la fiert 30 de minute intorcandu-se cand pe o parte cand pe alta. Se adauga whisky-ul si se mai lasa la prajit inca 30 de minute. Daca mai este nevoie mai adaugam apa calduta.La final presaram busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept cu whisky" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PULPE  DE PUI LA CUPTOR

PULPE DE PUI LA CUPTOR

Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit,

37 voturi    5 comentarii
45 min
Fripturi
FICAT DE PORC CU SOS

FICAT DE PORC CU SOS

Ficatul de porc se spala bine,se zvanta si se taie felii. Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata

44 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit