autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
600 g piept de curcan, 1 cutie ciuperci, 4-5 catei usturoi, 200 ml smantana, 1 lingura faina, 2 linguri ulei, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit bine se scot pe o hartie absorbanta sa se prelinga uleiul in plus.
Usturoiul curatat il presam in uleiul ramas in tigaie, cateva secunde apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri.
Faina o amestecam bine cu smanatana , avand grija sa nu se faca cocoloase si o rasturnam peste ciuperci, lasand-o sa dea in clocot. Adaugam bucatile de piept de curcan prajite si mai lasam sa fiarba cam 10 minute toate impreuna.
Se serveste cu ce garnitura preferati si se presara patrunjel verde tocat, deasupra.
Eu am servit cu sufleu de spanac.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciulama ca la bunica

Ciulama ca la bunica

Bat smantana cu faina, diluez cu supa, dau un clocot. Adaug carnea, condimntez, presar cu patrujnel

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Da, este foarte gustoasa... mancarica asta o prepar si eu, dar bine ca mi-ai adus aminte de ea... nu am facut-o demult.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Bun, bun. Buna si garnitura.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Mmmmmmm ce bun!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Lia Maria (Chef de cuisine)

Da, este foarte gustoasa... mancarica asta o prepar si eu, dar bine ca mi-ai adus aminte de ea... nu am facut-o demult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi