autor:

Sidy

» » Fripturi

Piept de curcan cu ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
Piept de curcan feliat, 200 ml smantana, 1 cutie ciuperci taiate, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde tocat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Feliile de piept se dau cu sare si piper apoi se prajesc pe gratar.O lingura de mustar se amesteca incet cu smantana pusa cite putin. Se condimenteaza si se adauga ciupercile.
Feliile de piept se introduc in sosul format( se poate adauga putin usturoi presat)si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Deasupra se presara patrunjel verde tocat, cind este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Pieptul de curcan desfacut in doua il punem intr-un vas in care am facut o marinada din cele doua

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virgil , 09 iunie 2017

    Ff.buna.multumesc.!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Ca intotdeauna...Imi place mult cum arata...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Imi place foarte mult carnea de curcan si acesta reteta este chiar pe gustul meu. MULTUMESC!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Ffff bun!!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Suna super si e cu ingredientele mele favorite, dar eu as pune mai multa smantana in sos sa iasa mai alb si cu mult patrunjel. Cam tot asa fac eu niste ficatei cu smantana.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Super-gustos trebuie sa fie,felicitari.

    • Fara foto

      tricentim , 19 mai 2009

      Carnea se poate sara preferabil dupa ce o luam de la gratar pentru ca sarea va extrage tot lichidul din carne, care va ramane uscata. Gustul nu se poate condimenta, eventual mancarea. Smantana cu mustarul si ciupercile se pun peste carnea de la gratar? Daca nu, mai fiebem sosul pe foc? Nu se specifica! O reteta de mantuiala!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Periculos de bun trebuie sa fie

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Piept de curcan feliat
  • 200 ml smantana
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Virgil

Ff.buna.multumesc.!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR