Se taie pieptul de curcan felii.
Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.
Feliile de piept se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.
Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine.
Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii