autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu crusta crocanta

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
600 g piept de curcan, 1-2 lingura mustar, 150 g pesmet, sare, piper, curry, cimbru, oregano, scortisoara, cilli, 30 g unt, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de curcan felii.
Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.
Feliile de piept se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.
Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine.
Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui

Chiftelute din piept de pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Chiar ai zis bine,pofta buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 600 g piept de curcan
  • 1-2 lingura mustar
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • oregano
  • scortisoara
  • cilli
  • 30 g unt
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Chiar ai zis bine,pofta buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Creier pane