autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de curcan cu mustar si portocale

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg piept de curcan, 500 gr morcov, 2 linguri unt topit, sare, piper, 500 ml supa pasare, 200 gr smantana, 4 crengute de cimbru, 6 linguri mustar, 4 linguri dulceata de portocale, 3 linguri de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se si se taie felii. Morcovii se spala si se taie rondele subtiri. Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza se introduc apoi si morcovii si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se adauga smantana in care s-au amestecat 3 linguri de faina. Se incorporeaza cimbrul tocat marunt, mustarul si dulceata de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mustar si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc fara os  impanat cu carnaciori

Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori

Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti

28 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi
Pui  cu scoici (Frango com Amêijoas)

Pui cu scoici (Frango com Amêijoas)

1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si

4 voturi    19 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

    O reteta delicioasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Apetisant.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • 500 gr morcov
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml supa pasare
  • 200 gr smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale
  • 3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O reteta delicioasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui Kapritzioza