autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Sosuri

Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei, 400 gr piept de curcan, fara pielita si os, 200 gr smantana, 2 lingurite mustar clasic, 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar), 2 lingurite tarhon uscat maruntit, sare si piper, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Muschi de vita in sos rosu

Muschi de vita in sos rosu

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea,

8 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri
Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Incinge cuptorul la 200˚C. Pieptii de pui se bat cu ciocanul (puiul se pune intre doua folii alimentare)

9 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Foarte buna !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Foarte interesant!Voi salva reteta !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Arată bine şi cred că e gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 400 gr piept de curcan
  • fara pielita si os
  • 200 gr smantana
  • 2 lingurite mustar clasic
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar)
  • 2 lingurite tarhon uscat maruntit
  • sare si piper
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pesmet picant ptr snitele