autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de curcan fript cu verdeturi

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 file mare de piept de curcan, 1 legatura de patrunjel si cateva frunze de telina, 2 ardei capia rosii, 4 ciuperci champignion, condimente knorr pt.pui cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bate bine fileul de piept de curcan, se intinde peste el un strat de tocatura de patrunjel si frunze de telina, apoi tocatura de ardei rosu si apoi tocatura de ciuperci calite putin. Se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge cu putin ulei si se baga in punga magica Knorr cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptorul incins o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan fript cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare,

13 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi
Carnati in vin

Carnati in vin

Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel

4 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 file mare de piept de curcan
  • 1 legatura de patrunjel si cateva frunze de telina
  • 2 ardei capia rosii
  • 4 ciuperci champignion
  • condimente knorr pt.pui cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Porchetta cu salvie si cascaval