autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2010

Ingrediente
700g piept de curcan, 12 felii bacon, 500g ciuperci brune, 6 frunze de salvie, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 200 ml supa de vita, 300ml smantana pentru gatit, 50 ml frisca dulce, suc de lamiae, 30 g unt, 3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata se se intaind 2 felii se sunca,deaspupra se aseaza cate 1-2 frunze de salvie,pieptul de curcan si condimentam cu sare si piper.Se infasoara bine pieptul in fasiile de bacon,fixandu-le cu scobitori.Se caleste ceapa si usturoiul tocate in putin unt,se adauga smantana,frisca lichida si supa si se fierb pana scad cu cel putin 1/3.Se potriveste de gust cu sare,piper si un pic de zeama de lamiae.Ciupercile se taie in 2-3 bucati si se prajesc putin cat sa se elimine excesul de apa,apoi se adauga in sosul de smantana.Sosul se da putin la cuptor,apoi se adauga putin patrunjel verde tocat.Ruladele se prajesc,se taie apoi indoua sau felii si se aseaza deasupra sosului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Wurstel prajit

Wurstel prajit

Se cresteaza wurstelul, se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se intoarce cand e prajit. Se ereveste

1 vot    11 comentarii
10 min
Fripturi
Cotlet de Porc cu Ananas  si  Prune uscate

Cotlet de Porc cu Ananas si Prune uscate

Vã recomand cu drag pentru o cinã în familie atunci când avem ca invitati prieteni dragi. Cotletul

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    Arata minunat!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2010

    Aromat si apetisant!*****

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2010

    Frumos si gustos.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2010

      Ca de obicei ne surprinzi iar cu o bunatate din astea facute de tine ! Minunat... Felicitari draga mea Silvye !

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2010

      Eşti o bucătăreasă de nota 10!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2010

      Excelenta reteta si prezentare. Felicitari!*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2010

      yami yami ce bine arata si ce gustoasa e!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010

      Arata tare bine ! o voi testa mai ales ca eu prefer de sarbatori curcanul in defavoarea porcului.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 700g piept de curcan
  • 12 felii bacon
  • 500g ciuperci brune
  • 6 frunze de salvie
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 300ml smantana pentru gatit
  • 50 ml frisca dulce
  • suc de lamiae
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

vera (Chef de cuisine)

Arata minunat!!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste de porc impletite