Se pregateste o marinata din sosul de chilli si miere.
Se cresteaza pieptul de curcan (cu tot cu pielita), se presara sare, piper si se impaneaza cu usturoi. Se unge fiecare bucata cu marinata si se lasa cateva ore.
Se pune pe gratar lasandu-se 8-10 minute pe ambele parti.
Se serveste dupa ce ii scoatem pielita cu lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii