autor:

ana catalina focsa

» » Fripturi

Piept de curcan la placa

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
2 fileuri de piept de curcan, usturoi, zeama de lamaie, piper, sare, 1 ardei paprika uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie.

Se incinge placa si se asaza pieptul pe aceasta. Se intoarce pe ambele parti si cand este gata se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi noi la ceaun. Se poate taia marunt ardeiul si pus deasupra la carne cand este gata (optional).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la placa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie

2 voturi    8 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

11 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Gustos si sanatos!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Zau ca nu inteleg nimic,ti-au mancat din cuvinte cei de site?Ar trebuii sa-i atentionezi,nu se intelege nimic din reteta.Pacat, ca este tare buna.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet de vitel in marinata cu mustar