Piept de curcan la placa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Piept de curcan la placa

Ingrediente

  • 2 fileuri de piept de curcan;
  • usturoi;
  • zeama de lamaie;
  • piper;
  • sare;
  • 1 ardei paprika uscat.

Mod de preparare

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie.

Se incinge placa si se asaza pieptul pe aceasta. Se intoarce pe ambele parti si cand este gata se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi noi la ceaun. Se poate taia marunt ardeiul si pus deasupra la carne cand este gata (optional).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor