autor:

autor

» » Fripturi

Piept de minzat umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. carne, 3-4 buc. ceapa, o lingura pesmet, o lingura vin, 1 ou, grasime, sare, piper, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care se pune umplutura. La ½ kg. de carne tocata, se adauga o lingura plina cu pesmet, o ceapa tocata fin si inabusita in grasime, o lingura de vin, sare, piper, verdeata tocata si un ou crud. Se omogenizeaza amestecul, se umple pieptul si se coase cu ata de bumbac. Se unge friptura cu putina grasime, se pune intr-o tava cu citeve bucatele de slanina, in restul de ceapa taiata in felii. Se acopera cratita si se da la cuptor cu foc potrivit. Cind s-a rumenit, se adauga apa calda sau zeama de carne (atit cit sa acopere carnea pina la jumatate). Se lasa sa fiarba inabusit cam 1,5 ore. Cind este gata, se lasa friptura sa se raceasca, se scoate ata, apoi se taie in felii late. Se serveste cu sosul din tava, cu garnitura de macaroane sau cu piure de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de minzat umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui

Friptura de pui

Spalam, curatam pulpele de pielita si le taiem in doua,le asezam in tava,apoi punem pe langa ele

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie

Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie

Portionam carnea, saram si piperam dupa care o vom trage in tigaie in putin unt cat sa i se schimbe

0 voturi    0 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui glazurate