Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime.
Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care s scot si se pun intr-o cratita, se acopera cu un capac si se inabusa.In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga la piptul de pasare.Se mai adauga smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de gaina, sau apa si impreuna se mai inabuse 10-20 minute. se serveste pe platou sau farfurie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii