autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

piept de pasare cu andive

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
600 g piept de pasare, 100 g unt, 500 g andive, 100 g smantana, 10 g sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime.
Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care s scot si se pun intr-o cratita, se acopera cu un capac si se inabusa.In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga la piptul de pasare.Se mai adauga smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de gaina, sau apa si impreuna se mai inabuse 10-20 minute. se serveste pe platou sau farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pasare cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME

SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME

Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie, se bate un pic cu ciocanul de snitele,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita

Rulada din carne de vita

Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul

27 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g piept de pasare
  • 100 g unt
  • 500 g andive
  • 100 g smantana
  • 10 g sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri din piept de pui