piept de pasare cu andive

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pasare
  • 100 g unt
  • 500 g andive
  • 100 g smantana
  • 10 g sare

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime.

Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care s scot si se pun intr-o cratita, se acopera cu un capac si se inabusa.In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga la piptul de pasare.Se mai adauga smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de gaina, sau apa si impreuna se mai inabuse 10-20 minute. se serveste pe platou sau farfurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise