autor:

Anonim

» » Fripturi

Piept de porc inabusit

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, lapte, sare, piper, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de ardei si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc inabusit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru

10 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    shlomo , 10 decembrie 2008

    Ce cantitate de carne si cat timp la cuptor??

  • Fara foto

    luminita , 04 decembrie 2008

    Si laptele? La ce se foloseste? Ar tb mai multa atentie la retete. Am gasit multe greseli.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

shlomo

Ce cantitate de carne si cat timp la cuptor??

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fripura pulpe de pui si carne de porc