autor:

Criss_love

» » Fripturi

Piept de porc (marinat) la gratar

Autor: Criss_love (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Criss_love (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
1 kg piept de porc feliat, 20 g mix condiment barbeque pentru friptura de porc, 1 lingurita rasa de rozmarin uscat, zeama de la o 1/2 lamaie, 2 lingurite de muștar, 2 liguri cu ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Condimentele se amestecă cu uleiul, zeama de lămâie si muștarul. Cu marinata astfel obținută se ung bine bucățile de piept, care se așează intr-un castron, iar acesta se acoperă cu folie alimentară. Se lasă peste noapte sau cel puțin 4-5 ore pentru o friptură cât mai reusită. Eu le-am lăsat la marinat de seara până a doua zi la prânz si au iesit delicioase. Le-am servit cu salata tzatziki (vezi retete pe Gustos.ro).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc (marinat) la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi la tava cu legume

Muschi la tava cu legume

Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot,

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi
PUI  LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza

23 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc feliat
  • 20 g mix condiment barbeque pentru friptura de porc
  • 1 lingurita rasa de rozmarin uscat
  • zeama de la o 1/2 lamaie
  • 2 lingurite de muștar
  • 2 liguri cu ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Medalion de carne