autor:

Criss_love

» » Fripturi

Piept de porc (marinat) la gratar

Autor: Criss_love (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Criss_love (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
1 kg piept de porc feliat, 20 g mix condiment barbeque pentru friptura de porc, 1 lingurita rasa de rozmarin uscat, zeama de la o 1/2 lamaie, 2 lingurite de muștar, 2 liguri cu ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Condimentele se amestecă cu uleiul, zeama de lămâie si muștarul. Cu marinata astfel obținută se ung bine bucățile de piept, care se așează intr-un castron, iar acesta se acoperă cu folie alimentară. Se lasă peste noapte sau cel puțin 4-5 ore pentru o friptură cât mai reusită. Eu le-am lăsat la marinat de seara până a doua zi la prânz si au iesit delicioase. Le-am servit cu salata tzatziki (vezi retete pe Gustos.ro).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc (marinat) la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

13 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Mici la gratar

Mici la gratar

Se formeaza micii. Se aseaza gratarul pe aragaz. Se pun micii pe acesta, se acopera cu capacul acestuia.

10 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc feliat
  • 20 g mix condiment barbeque pentru friptura de porc
  • 1 lingurita rasa de rozmarin uscat
  • zeama de la o 1/2 lamaie
  • 2 lingurite de muștar
  • 2 liguri cu ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cordon bleu