Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca este din conserva se serveste asa cum e. Smintina se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei si cu brinza Roquefort. Brinza se piseaza usor cu furculita, se amesteca bine cu smintina si se lasa la fiert 2-3 minute. Pe gratarul unde s-a facut carnea se pun ciupercile la rumenit cu putina sare. Cind toate ingredientele sint gata, se asaza pe farfurie cite un piept de pui, 2 fire de sparanghel, putine ciuperci si peste pui se toarna sosul de smintina.
Se serveste cald si, pentru cine doreste, cu piure de cartofi
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii