autor:

autor

» » Fripturi

Piept de pui a la Roquefort

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 bucati piept de pui dezosat, 75 gr brinza Roquefort, 1 pahar smintina, 200 gr. ciuperci, 8 fire sparanghel, piure de cartofi (optional), ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca este din conserva se serveste asa cum e. Smintina se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei si cu brinza Roquefort. Brinza se piseaza usor cu furculita, se amesteca bine cu smintina si se lasa la fiert 2-3 minute. Pe gratarul unde s-a facut carnea se pun ciupercile la rumenit cu putina sare. Cind toate ingredientele sint gata, se asaza pe farfurie cite un piept de pui, 2 fire de sparanghel, putine ciuperci si peste pui se toarna sosul de smintina.
Se serveste cald si, pentru cine doreste, cu piure de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui a la Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii

20 voturi    14 comentarii
3h
Fripturi
Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

1. Pulpele se curăţa de pielite, se şterg cu un prosop şi se presară cu sare şi piper. Folosiţi

5 voturi    1 comentariu
1h 25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • 75 gr brinza Roquefort
  • 1 pahar smintina
  • 200 gr. ciuperci
  • 8 fire sparanghel
  • piure de cartofi (optional)
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor