Piept de pui bastonase

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui bastonase

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • cimbru
  • sare
  • boia de ardei
  • unei pentru prajit

Mod de preparare

Spalam pieptul, il taiem felii subtiri si-l punem intr-un vas. Adaugam toate condimentele, apoi amestecam.

Intr-o cratita punem ulei si, in uleiul incins, adaugam fiecare felie de piept. Dupa ce s-a facut un pic intoarcem pe partea cealalta si acoperim cu capacul. Cand s-a rumenit intoarcem pe partea cealalta, lasam 3 minute si scoatem cu o paleta bastonasele.

Este un preparat rapid care se serveste cu garnitura de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise