autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui bastonase

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat, cimbru, sare, boia de ardei, unei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul, il taiem felii subtiri si-l punem intr-un vas. Adaugam toate condimentele, apoi amestecam.
Intr-o cratita punem ulei si, in uleiul incins, adaugam fiecare felie de piept. Dupa ce s-a facut un pic intoarcem pe partea cealalta si acoperim cu capacul. Cand s-a rumenit intoarcem pe partea cealalta, lasam 3 minute si scoatem cu o paleta bastonasele.
Este un preparat rapid care se serveste cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui bastonase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costita marinata traditional(reteta portugheza)

Costita marinata traditional(reteta portugheza)

1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe dezosate umplute

Pulpe dezosate umplute

Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu

19 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2012

    Rapid si gustos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Gustoaseee fia pane,fie prajite.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

    Exact asa prepar si eu aceasta reteta si ies foarte bune bastonasele...dar si pane sunt foarte gustoase

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Eu fac bastonase pane, sunt delicioase, se pot servi si calde, iar reci se adauga langa alte preparate la aperitiv, pt musafiri.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Fac si eu ceva asemanator,doar ca trec pieptul de pui si prin marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • cimbru
  • sare
  • boia de ardei
  • unei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapid si gustos.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor