autor:

zana b.

» » Fripturi

Piept de pui cu caise

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
4 fileuri de pui, linguri ulei,sare,1 lingurita boabe de piper, lingurita boabe de mustar,1 lingurita seminte de coriandru,1 lingurita chimen,400g caise,2 linguri de unt, linguri otet,150 ml suc de portocale,piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul se prajeste in 2 linguri de ulei incins.Se scoate din tigaie,se sareaza si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se piseaza mirodeniile si se adauga 2 linguri ulei;se unge carnea cu acest amestec si se coace la cuptor 10 minute.
Caisele se spala , se taie jumatati si se scot samburii.Intr-o tigaie,se caramelizeaza mierea cu unt;se adauga caisele si se inabusa.Se stinge cu otet si se da un clocot.Se scoate 1/2 din cantitatea de caise. La restul de caise se adauga sucul de portocale;se paseaza si se pipereaza.Se adauga si restul de caise din tigaie.
Se scoate carnea din cuptor ,se taie felii si se serveste cu sosul de caise si garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Frigarui din piept de pui la gratar

Frigarui din piept de pui la gratar

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr

8 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu siguranta.Multumesc mult.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Intr-adevar,cred ca este o reteta pe cinste si merita incercata,felicitari.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    DA,imi plac mult caisele.Dupa cele uscate nu mai pot!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Inedita reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de pui, linguri ulei,sare,1 lingurita boabe de piper, lingurita boabe de mustar,1 lingurita seminte de coriandru,1 lingurita chimen,400g caise,2 linguri de unt, linguri otet,150 ml suc de portocale,piper macinat

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu siguranta.Multumesc mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlet impanat cu legume