Pieptul se prajeste in 2 linguri de ulei incins.Se scoate din tigaie,se sareaza si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se piseaza mirodeniile si se adauga 2 linguri ulei;se unge carnea cu acest amestec si se coace la cuptor 10 minute.
Caisele se spala , se taie jumatati si se scot samburii.Intr-o tigaie,se caramelizeaza mierea cu unt;se adauga caisele si se inabusa.Se stinge cu otet si se da un clocot.Se scoate 1/2 din cantitatea de caise. La restul de caise se adauga sucul de portocale;se paseaza si se pipereaza.Se adauga si restul de caise din tigaie.
Se scoate carnea din cuptor ,se taie felii si se serveste cu sosul de caise si garnitura de orez.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii