Piept de pui cu caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de pui
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita chimen
  • 400g caise
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri otet
  • 150 ml suc de portocale
  • piper macinat

Mod de preparare

Pieptul se prajeste in 2 linguri de ulei incins.Se scoate din tigaie,se sareaza si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se piseaza mirodeniile si se adauga 2 linguri ulei;se unge carnea cu acest amestec si se coace la cuptor 10 minute.

Caisele se spala , se taie jumatati si se scot samburii.Intr-o tigaie,se caramelizeaza mierea cu unt;se adauga caisele si se inabusa.Se stinge cu otet si se da un clocot.Se scoate 1/2 din cantitatea de caise. La restul de caise se adauga sucul de portocale;se paseaza si se pipereaza.Se adauga si restul de caise din tigaie.

Se scoate carnea din cuptor ,se taie felii si se serveste cu sosul de caise si garnitura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise