autor:

zana b.

» » Fripturi

Piept de pui cu caise

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
4 fileuri de pui, linguri ulei,sare,1 lingurita boabe de piper, lingurita boabe de mustar,1 lingurita seminte de coriandru,1 lingurita chimen,400g caise,2 linguri de unt, linguri otet,150 ml suc de portocale,piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul se prajeste in 2 linguri de ulei incins.Se scoate din tigaie,se sareaza si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se piseaza mirodeniile si se adauga 2 linguri ulei;se unge carnea cu acest amestec si se coace la cuptor 10 minute.
Caisele se spala , se taie jumatati si se scot samburii.Intr-o tigaie,se caramelizeaza mierea cu unt;se adauga caisele si se inabusa.Se stinge cu otet si se da un clocot.Se scoate 1/2 din cantitatea de caise. La restul de caise se adauga sucul de portocale;se paseaza si se pipereaza.Se adauga si restul de caise din tigaie.
Se scoate carnea din cuptor ,se taie felii si se serveste cu sosul de caise si garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita marinata la gratar

Friptura de vita marinata la gratar

In primul rand, am macinat bine nucile si alunele de padure, si le-am pus intr-un castron. Peste

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Gãinã la cuptor cu ciuperci

Gãinã la cuptor cu ciuperci

1)Pune la fiert gãina cu morcovi,1 ceapã,carofi tãiati cubulete,usturoiul intreg(curatat de pielitã),sare

14 voturi    12 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu siguranta.Multumesc mult.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Intr-adevar,cred ca este o reteta pe cinste si merita incercata,felicitari.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    DA,imi plac mult caisele.Dupa cele uscate nu mai pot!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Inedita reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de pui, linguri ulei,sare,1 lingurita boabe de piper, lingurita boabe de mustar,1 lingurita seminte de coriandru,1 lingurita chimen,400g caise,2 linguri de unt, linguri otet,150 ml suc de portocale,piper macinat

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu siguranta.Multumesc mult.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la teflon