autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu carnati

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 12 carnati subtiri si scurti(sau taiati pe jumatate), condimente knorr

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri cese bat bine cu ciocanul de snitele. Apoi punem cate 3 carnaciori in mijlocul fiecarei bucati de file de piept de pui si rulam. Prindem cu o scobitoare sau legam cu ata. Bagam toate rulourile inpinga Knorr cu condimente pentru pui cu usturoi si punem in cuptorul incins intr-o tava cam 40 de minute maxim. Se servesc calde cu garntura de catofi prajiti si salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

22 voturi    18 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Crap prajit, cu sos de usturoi

Crap prajit, cu sos de usturoi

Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 12 carnati subtiri si scurti(sau taiati pe jumatate)
  • condimente knorr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costita marinata traditional(reteta portugheza)