Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se condimenteaza si se aseaza in tava. Cartofii curatati de coaja si spalati se taie in forma dorita si se pun alaturi de pieptul de pui in tava. Morcovul, ardeiul, rosia spaltate se taie rondele si se aseaza peste cartofi.
Se condimenteaza cu piper sau alte condimente, se pune putina sare, se adauga uleiul si apa si se da la cuptor acoperit cu folie.Cand cartofii sunt aproape gata se adauga usturoiul tocat si se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie. Se mai lasa pentru putin timp acoperit apoi se indeparteaza folia pentru a se rumeni putin. Se serveste cu orice tip de salata sau muraturi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii