autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
4 buc de piept de pui (dezosat), 5-6 cartofi mari, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 rosie, 5-6 catei de usturoi, sare, piper, condimente pentru pui, curry (optionala), 1 cescuta ulei, 150ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se condimenteaza si se aseaza in tava. Cartofii curatati de coaja si spalati se taie in forma dorita si se pun alaturi de pieptul de pui in tava. Morcovul, ardeiul, rosia spaltate se taie rondele si se aseaza peste cartofi.
Se condimenteaza cu piper sau alte condimente, se pune putina sare, se adauga uleiul si apa si se da la cuptor acoperit cu folie.Cand cartofii sunt aproape gata se adauga usturoiul tocat si se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie. Se mai lasa pentru putin timp acoperit apoi se indeparteaza folia pentru a se rumeni putin. Se serveste cu orice tip de salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar. Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si

1 vot    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi la cuptor

Piept de pui cu cartofi la cuptor

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa

24 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Imi place,arata foarte bine,este o mancare super ! Se poate servi alaturi de ceva acru:castraveti,gogosari,salata de ardei copti ...

  • Fara foto

    Creola , 06 iunie 2010

    Uite un pont bun: Daca adaugi apa mai tarziu la friptura sau legumele din cuptor acestea sunt mai gustoase si se fac chiar mai repede.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun!

    • Fara foto

      fane radulescu , 29 octombrie 2009

      de ma-sa

    • Deea

      Deea (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Cred ca e delicioasa. O voi incerca cu sigurata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Tare apetisant!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Arata foarte bine.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      foarte frumos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Ce prezentare frumoasa,cred ca este delicioasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Pur si simplu delicios.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmmm ce bine arata,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 4 buc de piept de pui (dezosat)
  • 5-6 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • curry (optionala)
  • 1 cescuta ulei
  • 150ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place,arata foarte bine,este o mancare super ! Se poate servi alaturi de ceva acru:castraveti,gogosari,salata de ardei copti ...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlete de berbecut