autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
4-5 buc.piept de pui, sare, piper, condimente pui, 5-6 cartofi potriviti ca marime, sare, condimente, suc de rosii, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii.(Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se intorc pentru o preparare uniforma.
Cartofii se curata, se taie dupa preferinta, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in Dubletta cu capac, fara grasime(ulei), cu putina apa.
Cand sunt aproape gata se pune putin suc de rosii pentru culoare si se mai lasa sa fiarba tot acoperiti.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu orice salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza , se pipereaza si condimenteaza dupa gust si

15 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Maruntaie de porc la cuptor

Maruntaie de porc la cuptor

Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic

12 voturi    2 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Minunată Dublleta asta a ta! Şi foarte sănătoasă mâncarea preparată în ea.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Multumesc pentru idee. Maine voi face si eu la fel. Sunt incantata de dubletta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Multumesc de informare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Dubletta = un set de 2 tigai teflonate cu mai multe straturi si cu fundul mai gros.Sunt niste tigai carora li se face reclama la Tv, si pot spune ca sunt nemaipomenite.Nu se foloseste deloc grasime la prepararea mancarurilor (culmea este ca iese foarte gustoasa), iar carnea, pestele pot fi puse chiar si inghetate (cand esti in criza de timp).Eu sunt pur si simplu incantata de ele.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Dubletta, este o tigaie de teflon? Am salvat reteta, o voi incerca.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Bun si gustos...

    • Fara foto

      flori de piatra , 31 iulie 2009

      Da ,asa e ,Valentina.Multumesc.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      O mancare gustoasa,rapida si sanatoasa...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Multumesc, Doina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Foarte bine arata...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Splendid. 10 plus cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4-5 buc.piept de pui
  • sare
  • piper
  • condimente pui
  • 5-6 cartofi potriviti ca marime
  • sare
  • condimente
  • suc de rosii
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu vin