Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare si se unge carnea de pui.
Se pune pieptul de pui si se frige pe ambele parti.
Intr-o oala se pun la fiert cartofii curatati si taiati cubulete.Se adauga un praf de sare.Cand sunt fierti se scot si se aseaza pe farfurie langa pieptul de pui fript.
Peste cartofi se pune patrunjelul tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii