Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 martie 2009
Ingrediente
2 piepti de pui, 1 cutie ciuperci taiate, 150 ml smantana, 1 lingura buna cu mustar, 1 lingura faina, patrunjel verde tocat, vegeta, piper
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se prajeste pieptul de puidupa ce in prealabil a fost dat cu vegeta si piper. In grasimea lasata de acesta se adauga o ceasca cu apa apoi mustarul si faina. Se invarte bine de tot sa nu se faca cocoloase.Se adauga ciupercile taiate si apa daca mai este nevoie. Se adauga si bucatile de piept prajite si se lasa sa dea citeva clocote. Se stinge focul si se adauga smantana si patrunjelul verde tocat. Se invarte bine sa se amestece toata smantana.
Pieptul cu ciuperci se poate servi cu orez , paste fainoase sau cu piure de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spalam ciupercile si le taiem feliute.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Intr-o tigaie punem 2
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi
221 voturi
29 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate