autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu costita

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
500 gr costita, 500 gr piept pui, 1 morcov, sare, piper, 100 ml vin alb, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovul si ceapa taiate cubulete se prajesc in ulei, dupa care se adauga costita felii si pieptul cuburi mari. Dupa 15 minute se adauga vinul alb si se mai lasa la foc mediu inca 20 minute. La final se adauga patrunjelul. Se serveste cald cu mamaliguta. Optional se poate adauga spre final si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficati de porc

Ficati de porc

Spalati si curatati ficatii, ii taiati in 3-4 bucati si ii puneti intr-un recipient in care ati pus

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ficatei de pui la gratar

Ficatei de pui la gratar

Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul

20 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc