autor:

Foxxi T.

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu gogonele

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
-200 gr. piept de pui, -gogonele, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru gratar si lasati sa se incinga.Apoi puneti si carnea si o lasat cat de mult doriti sa fie prajita.O puneti pe masa alaturi de cateva gogonele(pentru a nu fi nevoie de paine).
*Este o reteta cu putine calorii,potrivita pentru cei care vor sa se mentina la o anumita greutate.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gogonele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si

6 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata si sos de tahini la cuptor

Cartofi cu carne tocata si sos de tahini la cuptor

Tocam carnea impreuna cu patrunjelul, ceapa si painea nestoarsa de apa, la care adaugam sare si piper

3 voturi    3 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -200 gr. piept de pui
  • -gogonele
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu gnocchi