autor:

Foxxi T.

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu gogonele

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
-200 gr. piept de pui, -gogonele, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru gratar si lasati sa se incinga.Apoi puneti si carnea si o lasat cat de mult doriti sa fie prajita.O puneti pe masa alaturi de cateva gogonele(pentru a nu fi nevoie de paine).
*Este o reteta cu putine calorii,potrivita pentru cei care vor sa se mentina la o anumita greutate.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gogonele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti la cuptor

Cartofi umpluti la cuptor

Se fierb cartofii in coaja la foc mic pe aragaz, dupa ce s-au fiert se lasa sa se racesca cateva

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnaciori

Mazare cu carnaciori

Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul

18 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -200 gr. piept de pui
  • -gogonele
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Rata la cuptor