Piept de pui cu gogonele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu gogonele

Ingrediente

  • -200 gr. piept de pui
  • -gogonele
  • -sare,piper

Mod de preparare

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru gratar si lasati sa se incinga.Apoi puneti si carnea si o lasat cat de mult doriti sa fie prajita.O puneti pe masa alaturi de cateva gogonele(pentru a nu fi nevoie de paine).

*Este o reteta cu putine calorii,potrivita pentru cei care vor sa se mentina la o anumita greutate.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise