autor:

Foxxi T.

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu gogonele

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
-200 gr. piept de pui, -gogonele, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru gratar si lasati sa se incinga.Apoi puneti si carnea si o lasat cat de mult doriti sa fie prajita.O puneti pe masa alaturi de cateva gogonele(pentru a nu fi nevoie de paine).
*Este o reteta cu putine calorii,potrivita pentru cei care vor sa se mentina la o anumita greutate.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gogonele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este: INTINSOARE

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -200 gr. piept de pui
  • -gogonele
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita cu carne de oaie-reteta araba