autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Ingrediente
ptr 8 portii, 1kg de piept de pui taiat in fasii subtiri, 300 gr de ciuperci proaspete taiate felii, 1ceapa mare taiata fasii, 4catei de usturoi zdrobiti, putin ghimbir proaspat taiat bucatele mici sau praf de ghimbir., 1conserva lapte de cocus, 1lingurita sare groasa de bucatarie, piper, putin praf cary, , 11/2pahar de orez Yasmin, 3cepe verzi taiate julien ptr ornat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul si ghimbirul si se amesteca din cind in cind se adauga ciupercile se prajesc putin si la urma fasiile de piept si se prajesc pina devin albe.Se da la gust cu sare,piper si pasta de cary,se adauga laptele de cocus se amesteca si se lasa pe foc mic 5-10 minute.
Se pregateste orezul dupa indicatiile de pe ambalaj-la un pahar jumatate de orez se adauga 3pahare de apa fierbinte si se fierbe pe foc mic 15 -20 de minute acoperit cu un capac dupa care se asteapta 5 minute cu focul stins inainte de a servi.
Pe farfurie se pune pe mijloc o portie de orez si dejur in prejur carnea cu ciupercile se presoara foarte putin din sarea groasa si se orneaza cu ceapa verde.
Este o mancare foarte gustoasa si usor de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”

Șnițel ”tocat”

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari. Separat batem ouale (sau oul, daca

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • ptr 8 portii
  • 1kg de piept de pui taiat in fasii subtiri
  • 300 gr de ciuperci proaspete taiate felii
  • 1ceapa mare taiata fasii
  • 4catei de usturoi zdrobiti
  • putin ghimbir proaspat taiat bucatele mici sau praf de ghimbir.
  • 1conserva lapte de cocus
  • 1lingurita sare groasa de bucatarie
  • piper
  • putin praf cary
  • 11/2pahar de orez Yasmin
  • 3cepe verzi taiate julien ptr ornat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

Buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
pui chinezesc