Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul marunt,ceapa fasii subtiri,dovleceii bastonase fine iar morcovul cu aparatul de curatat legume.Intr-o tigaie mare de teflon(sau wok) punem uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca si rumenim fasiutele de pui.Cand sunt gata,le scoatem si continuam cu ceapa si usturoiul(le lasam 2-3 min),adaugam dovleceii,morcovul si costita afumata.Acoperim si lasam la foc mic 10 min sa se inmoaie legumele.Completam cu mugurii de fasole si fasolea,mai lasam cateva minute si la final adaugam fasiile de piept.Amestecam usor,saram daca mai este nevoie si piperam!pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii