autor:

flory avram

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui cu legume

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2010

Ingrediente
500g piept de pui, costita afumata,4 linguri sos de soia,2 catei de usturoi, ceapa, morcov, dovlecei mici,100g muguri de fasole(sau soia),240g fasole rosie(fiarta),3-4 linguri ulei de masline,piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul marunt,ceapa fasii subtiri,dovleceii bastonase fine iar morcovul cu aparatul de curatat legume.Intr-o tigaie mare de teflon(sau wok) punem uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca si rumenim fasiutele de pui.Cand sunt gata,le scoatem si continuam cu ceapa si usturoiul(le lasam 2-3 min),adaugam dovleceii,morcovul si costita afumata.Acoperim si lasam la foc mic 10 min sa se inmoaie legumele.Completam cu mugurii de fasole si fasolea,mai lasam cateva minute si la final adaugam fasiile de piept.Amestecam usor,saram daca mai este nevoie si piperam!pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

1.Pieptul de pui dezosat se taie in doua apoi se spala si se sterge cu un prosop,se sareaza si condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Legume la grill cu piept de pui

Legume la grill cu piept de pui

Punem la incins gratarul il ungem cu putin ulei. Taiem partea cu coada de la vanata iar apoi taiem

20 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010

    Multumesc!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Multumesc Adelina;Mihaela iti multumesc foarte mult pt vizita pe blog,o impresie finala peste cateva luni..........:) acum este la inceput bloguletul!te pup,numai bine!

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Interesanta combinatia.....

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

      Foarte bine lucrata aceasta reteta si interesanta combinatie de gusturi. Am salvat reteta ta pentru a o testa. Succes pe mai departe!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

      Foarte fina si apetisanta!***** Am intrat pe blogul tau si mi-a placut mult "design-ul", nu am avut inca timp sa studiez toate postarile; iti voi scrie impresia finala. Un weekend placut iti doresc!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

      E o reţetă deosebită, frumos prezentată. Felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500g piept de pui, costita afumata,4 linguri sos de soia,2 catei de usturoi, ceapa, morcov, dovlecei mici,100g muguri de fasole(sau soia),240g fasole rosie(fiarta),3-4 linguri ulei de masline,piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de flory avram
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie

28 voturi    13 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pasta de marshmallow fondant

Pasta de marshmallow fondant

Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu

29 voturi    22 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

flory avram (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz. Varza nu o tocam fideluta, ci

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Nokedli cu tocanita de ciuperci