autor:

flory avram

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui cu legume

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2010

Ingrediente
500g piept de pui, costita afumata,4 linguri sos de soia,2 catei de usturoi, ceapa, morcov, dovlecei mici,100g muguri de fasole(sau soia),240g fasole rosie(fiarta),3-4 linguri ulei de masline,piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul marunt,ceapa fasii subtiri,dovleceii bastonase fine iar morcovul cu aparatul de curatat legume.Intr-o tigaie mare de teflon(sau wok) punem uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca si rumenim fasiutele de pui.Cand sunt gata,le scoatem si continuam cu ceapa si usturoiul(le lasam 2-3 min),adaugam dovleceii,morcovul si costita afumata.Acoperim si lasam la foc mic 10 min sa se inmoaie legumele.Completam cu mugurii de fasole si fasolea,mai lasam cateva minute si la final adaugam fasiile de piept.Amestecam usor,saram daca mai este nevoie si piperam!pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat,

5 voturi    7 comentarii
45 min
Salate cu carne
Frigarui de porc, piept de pui si legume

Frigarui de porc, piept de pui si legume

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb.

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010

    Multumesc!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Multumesc Adelina;Mihaela iti multumesc foarte mult pt vizita pe blog,o impresie finala peste cateva luni..........:) acum este la inceput bloguletul!te pup,numai bine!

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Interesanta combinatia.....

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

      Foarte bine lucrata aceasta reteta si interesanta combinatie de gusturi. Am salvat reteta ta pentru a o testa. Succes pe mai departe!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

      Foarte fina si apetisanta!***** Am intrat pe blogul tau si mi-a placut mult "design-ul", nu am avut inca timp sa studiez toate postarile; iti voi scrie impresia finala. Un weekend placut iti doresc!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

      E o reţetă deosebită, frumos prezentată. Felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500g piept de pui, costita afumata,4 linguri sos de soia,2 catei de usturoi, ceapa, morcov, dovlecei mici,100g muguri de fasole(sau soia),240g fasole rosie(fiarta),3-4 linguri ulei de masline,piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de flory avram
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie

27 voturi    13 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pasta de marshmallow fondant

Pasta de marshmallow fondant

Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu

28 voturi    22 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

flory avram (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CARTOFI NOI PRAJITI