Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul marunt,ceapa fasii subtiri,dovleceii bastonase fine iar morcovul cu aparatul de curatat legume.Intr-o tigaie mare de teflon(sau wok) punem uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca si rumenim fasiutele de pui.Cand sunt gata,le scoatem si continuam cu ceapa si usturoiul(le lasam 2-3 min),adaugam dovleceii,morcovul si costita afumata.Acoperim si lasam la foc mic 10 min sa se inmoaie legumele.Completam cu mugurii de fasole si fasolea,mai lasam cateva minute si la final adaugam fasiile de piept.Amestecam usor,saram daca mai este nevoie si piperam!pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii