autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Slow Cooking

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
1/2 piept de pui aproximativ 200 g, 1/2 ciuperci feliate din conserva, 200 g legume congelate: morcov, brocoli, pastarnac, sare, rozmarin, frunze dafin, boabe de piper, 2 linguri de ulei, pentru preparat carnea de pui:, 2 linguri ulei de masline,, 1 lingurita turmeric, un strop de sare, 1/4 lingurite ghimbir praf

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Speli bucata de carne de pui, apoi il tai in suvite nu foarte subtiri. Dintr-un amestec de ulei de masline, turmeric, sare, si ghimbir faci cu amestec cu are pensulezi suvitele de carne de piept de pui. Apoi le tragi usor la tigaie, doar pentru cateva secunde pe fiecare parte.

Legumele congelate le oparesti pentru 10 secunde in apa clocotita, in felul aceste le decongelezi foarte usor si rapid. Mentionez ca am folosit legumele congelate pentru ca eram in graba si nu am avut timp sa tai o serie de legume ca brocoli, morcov, pastarnac. Insa va sfatuiesc sa folositi legume proaspete, in felul acesta va veti bucura din plin de savoarea legumelor preparate la Crock Pot.

Pune in Crock Pot legumele, ciupercile feliate, carnea de pui si stropiti cu putin ulei de masline. Presara sare, rozmarin uscat si boabe de piper si setaeaza aparatul Crock Pot la temperatura high si lasati-l sa isi faca treaba cam 2,5 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Pulpe de rata la Crock Pot

Pulpe de rata la Crock Pot

Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de

0 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin

12 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui aproximativ 200 g
  • 1/2 ciuperci feliate din conserva
  • 200 g legume congelate: morcov
  • brocoli
  • pastarnac
  • sare
  • rozmarin
  • frunze dafin
  • boabe de piper
  • 2 linguri de ulei
  • pentru preparat carnea de pui:
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita turmeric
  • un strop de sare
  • 1/4 lingurite ghimbir praf

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Inghetata de lavanda si zmeura Inghetata de lavanda si zmeura

Lavanda este un dar oferit noua, oamenilor, de catre natura: culoare, aroma, beneficii. Si minune in bucatarie as adauga eu. Dar sa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot