Speli bucata de carne de pui, apoi il tai in suvite nu foarte subtiri. Dintr-un amestec de ulei de masline, turmeric, sare, si ghimbir faci cu amestec cu are pensulezi suvitele de carne de piept de pui. Apoi le tragi usor la tigaie, doar pentru cateva secunde pe fiecare parte.
Legumele congelate le oparesti pentru 10 secunde in apa clocotita, in felul aceste le decongelezi foarte usor si rapid. Mentionez ca am folosit legumele congelate pentru ca eram in graba si nu am avut timp sa tai o serie de legume ca brocoli, morcov, pastarnac. Insa va sfatuiesc sa folositi legume proaspete, in felul acesta va veti bucura din plin de savoarea legumelor preparate la crock pot.
Pune in Crock Pot legumele, ciupercile feliate, carnea de pui si stropiti cu putin ulei de masline. Presara sare, rozmarin uscat si boabe de piper si setaeaza aparatul Crock Pot la temperatura high si lasati-l sa isi faca treaba cam 2,5 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii