Se taie pieptul de pui in felii de circa 1 cm grosime iar apoi se pun intr-un castron mai mare. Se taie ceapa spalata si curatata tot in felii de circa 5 mm grosime. Vanata si dovleceii cu tot cu coaja se vor taia in felii de 5 mm grosime. Ardeiul gras dupa ce a fost curatat de cotoare si seminte se va taia in sferturi. Puneti legumele astfel taiate in castronul cu piept de pui apoi se stropeste tot continutul cu ulei, se adauga mustarul, se presara coriandru sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine continutul castronului iar apoi se va pune pe un gratar bine incins.Se frig pana se rumenesc pe toate partiile si se vor servii imediat dupa ce se vor lua de pe gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii