autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu masline

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2011

Ingrediente
1 piept de pui, 100 g masline negre, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 1 foaie dafin, 1 lingura ulei de masline, sare, piper, boia, 1 lingura pasta de gogosari, 200 ml bulion de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete.
Curatam ceata si o taiem solzisori
Maslinele le feliem.
Usturoiul il curatim si il taiem rondele.
Intr-o cratita punem lingura cu ulei , 50 ml apa si ceapa taiata. Lasam sa dea in clocot.
Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, maslinele, foaia de dafin rupta , pieptul de pui si asezonam.
Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.
Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul.
La sfarsit adaugam bulionul si mai lasam sa dea in clocot 5 minute.
Servim pieptul de pui cu orez sau cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi

Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.

Se incepe cu marinada pentru pui, se curata usturoiul , se rade coaja de lamaie si se stoarce apoi

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de rosii cu masline

Piept de pui in sos de rosii cu masline

Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de

14 voturi    26 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 martie 2011

    Ti se topeste în gurã :) e yummy!!!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 martie 2011

    Hmmm....ce deliciu!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g masline negre
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 200 ml bulion de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Ti se topeste în gurã :) e yummy!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui in sos