Pieptul de pui se taie cubulete.
Curatam ceata si o taiem solzisori
Maslinele le feliem.
Usturoiul il curatim si il taiem rondele.
Intr-o cratita punem lingura cu ulei , 50 ml apa si ceapa taiata. Lasam sa dea in clocot.
Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, maslinele, foaia de dafin rupta , pieptul de pui si asezonam.
Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.
Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul.
La sfarsit adaugam bulionul si mai lasam sa dea in clocot 5 minute.
Servim pieptul de pui cu orez sau cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii