autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu masline

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2011

Ingrediente
1 piept de pui, 100 g masline negre, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 1 foaie dafin, 1 lingura ulei de masline, sare, piper, boia, 1 lingura pasta de gogosari, 200 ml bulion de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete.
Curatam ceata si o taiem solzisori
Maslinele le feliem.
Usturoiul il curatim si il taiem rondele.
Intr-o cratita punem lingura cu ulei , 50 ml apa si ceapa taiata. Lasam sa dea in clocot.
Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, maslinele, foaia de dafin rupta , pieptul de pui si asezonam.
Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.
Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul.
La sfarsit adaugam bulionul si mai lasam sa dea in clocot 5 minute.
Servim pieptul de pui cu orez sau cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi

Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.

Se incepe cu marinada pentru pui, se curata usturoiul , se rade coaja de lamaie si se stoarce apoi

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 martie 2011

    Ti se topeste în gurã :) e yummy!!!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 martie 2011

    Hmmm....ce deliciu!

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g masline negre
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 200 ml bulion de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Ti se topeste în gurã :) e yummy!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama