Piept de pui cu mazare si ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30g ceapa verde
  • 50g frunze de salata
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper alb
  • ulei
  • 60g mazare
  • 60ml lapte
  • piure de cartofi
  • nucsoara rasa
  • patrunjel

Mod de preparare

Pieptul se condimenteaza cu sare si piper,apoi se prajeste in ulei.Ceapa taiata bucati mai mari si mazarea se pun la fiert in putina apa cu sare si se da un clocot..Se acopera si se lasa sa se patrunda 5-6 minute.Se scurg legumele si se amesteca cu salata taiata fasii.

Se pun pe un platou pieptul,legumele si piureul de cartofi(cartofii fierti se paseaza si se amesteca cu laptele si nucsoara).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise