Pieptul se condimenteaza cu sare si piper,apoi se prajeste in ulei.Ceapa taiata bucati mai mari si mazarea se pun la fiert in putina apa cu sare si se da un clocot..Se acopera si se lasa sa se patrunda 5-6 minute.Se scurg legumele si se amesteca cu salata taiata fasii.
Se pun pe un platou pieptul,legumele si piureul de cartofi(cartofii fierti se paseaza si se amesteca cu laptele si nucsoara).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii