autor:

zana b.

» » Fripturi

Piept de pui cu mazare si ceapa

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
30g ceapa verde,50g frunze de salata,1 piept de pui, alb,ulei,60g mazare,60ml lapte, de cartofi,nucsoara rasa,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul se condimenteaza cu sare si piper,apoi se prajeste in ulei.Ceapa taiata bucati mai mari si mazarea se pun la fiert in putina apa cu sare si se da un clocot..Se acopera si se lasa sa se patrunda 5-6 minute.Se scurg legumele si se amesteca cu salata taiata fasii.
Se pun pe un platou pieptul,legumele si piureul de cartofi(cartofii fierti se paseaza si se amesteca cu laptele si nucsoara).
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mazare si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan

Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan

Se spala carnea, se zvanta cu hartie absorbanta si se impregneaza din belsug cu un amestec preparat

11 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Steak de porc cu sos vierge

Steak de porc cu sos vierge

În ultima vreme am postat cam multe dulciuri și niciun fel principal, așa că azi am decis

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 30g ceapa verde,50g frunze de salata,1 piept de pui, alb,ulei,60g mazare,60ml lapte, de cartofi,nucsoara rasa,patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor