autor:

zana b.

» » Fripturi

Piept de pui cu mazare si ceapa

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
30g ceapa verde,50g frunze de salata,1 piept de pui, alb,ulei,60g mazare,60ml lapte, de cartofi,nucsoara rasa,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul se condimenteaza cu sare si piper,apoi se prajeste in ulei.Ceapa taiata bucati mai mari si mazarea se pun la fiert in putina apa cu sare si se da un clocot..Se acopera si se lasa sa se patrunda 5-6 minute.Se scurg legumele si se amesteca cu salata taiata fasii.
Se pun pe un platou pieptul,legumele si piureul de cartofi(cartofii fierti se paseaza si se amesteca cu laptele si nucsoara).
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mazare si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Pulpele de miel le crestam din loc in loc si introducem in locasul format cate un catel de usturoi. Restul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 30g ceapa verde,50g frunze de salata,1 piept de pui, alb,ulei,60g mazare,60ml lapte, de cartofi,nucsoara rasa,patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc