autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui cu miere

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2006

Ingrediente
100- 150 gr de piept de pui, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de miere de albine, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Se sareaza pieptul de pui si se lasa 15 minutesi se taie in filete.
Se incinge uleiul, se adauga mierea de albine, se lasa cateva secunde, dupa care se adauga pieptul de pui.
Se serveste cu legume la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Spalam pieptul de pui, il taiem fasiute, apoi condimentam cu sare si piper. Punem untul intr-o tigaie

5 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere

Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere

Pieptul de pui tăiat în bucăţi potrivite, curăţat de pieliţă îl puneţi intr-un bol curat.

2 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 100- 150 gr de piept de pui
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive pe scobitori