autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2010

Ingrediente
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata de piele si oase si se taie fisii.Intr-un vas de yena,se pune o lingura de ulei de masline si se adauga bucatile de pui.Ceapa se curata si se taie rondele fine,apoi se presara in tava,peste carnita.Morcovul se spala, se curata de coaja,se taie rondele subtiri si se pune si el in tava.Se presara totul cu putina sare,se adauga o cana de apa ,apoi se pune la cuptorul incins dinainte,aproximativ 20 de minute.Dupa ce legumele si carnea s-au facut,se adauga si sucul de portocale si se mai lasa la cuptor inca 10-15 minute.Dupa ce mincarica se scoate din cuptor,se presara pe deasupra patrunjelul tocat foarte fin.
Acest fel de mincare este recomandat bebelusilor de peste 8 luni.Mai poate fi savurata si de bebelusii mai mici ,incepind de la 6 luni,cu conditia ca toate ingredientele sa fie pasate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu morcov in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi

Piept de pui la grill cu branzeturi

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem,

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert. Cand sunt

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O mancarica pentru bebei foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancarica pentru bebei foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Ciorba ardeleneasca cu pui