Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 200g piept de pui dezosat
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi de marime potrivita
  • 1 lingura de ulei de masline
  • un virf de cutit de sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata de piele si oase si se taie fisii.Intr-un vas de yena,se pune o lingura de ulei de masline si se adauga bucatile de pui.Ceapa se curata si se taie rondele fine,apoi se presara in tava,peste carnita.Morcovul se spala, se curata de coaja,se taie rondele subtiri si se pune si el in tava.Se presara totul cu putina sare,se adauga o cana de apa ,apoi se pune la cuptorul incins dinainte,aproximativ 20 de minute.Dupa ce legumele si carnea s-au facut,se adauga si sucul de portocale si se mai lasa la cuptor inca 10-15 minute.Dupa ce mincarica se scoate din cuptor,se presara pe deasupra patrunjelul tocat foarte fin.

Acest fel de mincare este recomandat bebelusilor de peste 8 luni.Mai poate fi savurata si de bebelusii mai mici ,incepind de la 6 luni,cu conditia ca toate ingredientele sa fie pasate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise