autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2010

Ingrediente
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata de piele si oase si se taie fisii.Intr-un vas de yena,se pune o lingura de ulei de masline si se adauga bucatile de pui.Ceapa se curata si se taie rondele fine,apoi se presara in tava,peste carnita.Morcovul se spala, se curata de coaja,se taie rondele subtiri si se pune si el in tava.Se presara totul cu putina sare,se adauga o cana de apa ,apoi se pune la cuptorul incins dinainte,aproximativ 20 de minute.Dupa ce legumele si carnea s-au facut,se adauga si sucul de portocale si se mai lasa la cuptor inca 10-15 minute.Dupa ce mincarica se scoate din cuptor,se presara pe deasupra patrunjelul tocat foarte fin.
Acest fel de mincare este recomandat bebelusilor de peste 8 luni.Mai poate fi savurata si de bebelusii mai mici ,incepind de la 6 luni,cu conditia ca toate ingredientele sa fie pasate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu morcov in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar,

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vrabioara de manzat cu ciuperci si ardei

Vrabioara de manzat cu ciuperci si ardei

Imi plac mesele calde ori de cate ori am ocazia. Iar cand pronunt in sinea mea "ca-a-a-l-de", simt

11 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O mancarica pentru bebei foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancarica pentru bebei foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Curcan Vindaloo