1. Se amesteca sucul de portocale cu otet.
2. Carnea se sareaza si se pipereaza.Se da prin faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Carnea se prajeste aprox. 3 minute pe fiecare parte, pana devine rumena.Se pune pe o farfurie.
3. In tigaie se pune ceapa verde, coriandrul si ¼ din cana cu amestec de suc, frecand cu o lingura fundul tigaii, pentru a se desprinde bucatiile care s-au prins.Se lasa la foc 30 secunde.Se adauga restul de suc , morcovii si carnea.Se da compozitia in coloct.Se acopera tigaia cu un capac etans, se reduce focul si se mai lasa sa fiarba aprox.20 minute, pana cand puiul e gata si morcovii sunt moi.
4. Se imparte puiul pe 4 farfurii.Deasupra se raspandesc cu lingura morcovi cu sos.Se orneaza cu patrunjel.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii