Orezul l-am fiert aparte. Cartofii i-am fiert in coaja apoi i-am curatat si i-am zdrobit pana s-au facut consistenta piureului. Pieptul l-am innabusit in putin ulei (2 linguri), l-am scos si l-am dat prin masina de tocat. Ceapa am calit-o un pic in uleiul ramas de la innabusirea pieptului. Amestecam toate ingredientele cu ouale, faina, patrunjelul, potrivim de sare si punem intr-o tava tapetata cu unt si cu faina si dam la cuptor cam o ora (cel putin la mine la cuptorul meu de gaz atita l-am tinut...).
Am servit cind s-a ma racit un pic , cu castraveti murati.
Pofta buna Va doresc !!!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii