Orezul l-am fiert aparte. Cartofii i-am fiert in coaja apoi i-am curatat si i-am zdrobit pana s-au facut consistenta piureului. Pieptul l-am innabusit in putin ulei (2 linguri), l-am scos si l-am dat prin masina de tocat. Ceapa am calit-o un pic in uleiul ramas de la innabusirea pieptului. Amestecam toate ingredientele cu ouale, faina, patrunjelul, potrivim de sare si punem intr-o tava tapetata cu unt si cu faina si dam la cuptor cam o ora (cel putin la mine la cuptorul meu de gaz atita l-am tinut...).
Am servit cind s-a ma racit un pic , cu castraveti murati.
Pofta buna Va doresc !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii