autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu parmezan

Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2016

Ingrediente
piept de pui, parmezan, cimbru, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine.
Pieptul de pui l-am taiat pe jumatate, l-am crestat putin, l-am presarat cu sare, piper si cimbru. Intr-o tigaie, am pus un strop de ulei pe care l-am lasat sa se incinga, dupa care am pus pieptul de pui pe care am avut grija sa il rumenesc pe ambele parti, apoi l-am lasat acolo si am pus un capac deasupra. Nu trebuie gatit foarte mult, pentru ca se usuca repede. Cand este aproape gata, pun parmezan razuit pe partea de deasupra si mai las 1' cat sa se topeasca.
L-am servit cu o salata alaturi, alcatuita din salata verde, ridichi, ardei gras si cateva cubulete de telemea. De asemenea, am presarat putin patrunjel verde, proaspat tocat peste pieptul de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Friptura se pune la bait in condimente cate-va ore ,putem face friptura fie la tava in cuptor ,fie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Maftei Miruna
Fursecuri de ovaz

Fursecuri de ovaz

Sunt adepta unui desert sanatos, light, care sa nu atenteze la silueta mea. Aceste fursecuri sunt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei.

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar