Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine.
Pieptul de pui l-am taiat pe jumatate, l-am crestat putin, l-am presarat cu sare, piper si cimbru. Intr-o tigaie, am pus un strop de ulei pe care l-am lasat sa se incinga, dupa care am pus pieptul de pui pe care am avut grija sa il rumenesc pe ambele parti, apoi l-am lasat acolo si am pus un capac deasupra. Nu trebuie gatit foarte mult, pentru ca se usuca repede. Cand este aproape gata, pun parmezan razuit pe partea de deasupra si mai las 1' cat sa se topeasca.
L-am servit cu o salata alaturi, alcatuita din salata verde, ridichi, ardei gras si cateva cubulete de telemea. De asemenea, am presarat putin patrunjel verde, proaspat tocat peste pieptul de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii