autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
400 g piept de pui, 200 ml smantana, 2 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza.
Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si se prajesc bine bucatile de piept, pe toate partile.
Cand este gata se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute.
La sfarsit se adauga sare daca este nevoie.
Se serveste cu mancare de legume. Eu l-am servit cu mancare de conopida.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Clatite cu piept de pui si smantana

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

10 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    Este o bunatate cu mnamaliguta.Eu am facut pieptul la gratar.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    mi-a facut o pofta..............si cu mamaliga!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Tare delicios trebuie sa fie!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      SI EU TOT CU MAMALIGA AS SERVI.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      SI EU TOT CU MAMALIGA AS SERVI.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Foarte gustoasa. Mie imi place cu mamaliguta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O mancare gustoasa!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      E foarte bun. Astfel fac eu pulpe de pui cu smantana. Usor de preparat si gustoos!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Delicios...............

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Felicitari este o reteta simpla la indemana oricui si arata delicos de bine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate cu mnamaliguta.Eu am facut pieptul la gratar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Conopida cu carne gratinata