autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
400 g piept de pui, 200 ml smantana, 2 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza.
Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si se prajesc bine bucatile de piept, pe toate partile.
Cand este gata se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute.
La sfarsit se adauga sare daca este nevoie.
Se serveste cu mancare de legume. Eu l-am servit cu mancare de conopida.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smantana si ghebe

Piept de pui cu smantana si ghebe

Dupa ce ati spalat pieptul de pui il taiati in patru si il puneti la prajit intr-o cratita cu o lingura

8 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Incingem tigaia,topim untul,adaugam cuburi de carne.Lasam sa se patrunda carnea, dar sa nu se prajeasca.

9 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    Este o bunatate cu mnamaliguta.Eu am facut pieptul la gratar.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    mi-a facut o pofta..............si cu mamaliga!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Tare delicios trebuie sa fie!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      SI EU TOT CU MAMALIGA AS SERVI.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      SI EU TOT CU MAMALIGA AS SERVI.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Foarte gustoasa. Mie imi place cu mamaliguta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O mancare gustoasa!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      E foarte bun. Astfel fac eu pulpe de pui cu smantana. Usor de preparat si gustoos!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Delicios...............

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Felicitari este o reteta simpla la indemana oricui si arata delicos de bine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate cu mnamaliguta.Eu am facut pieptul la gratar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite