autor:

Roxynik

» » Fripturi

Piept de pui cu smantana

Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
piept de pui, smantana, ceapa, maggi granulat, piper alb

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.


Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.


Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.


Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

41 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de smantana

Piept de pui cu sos de smantana

Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se

14 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc la tava