autor:

Roxynik

» » Fripturi

Piept de pui cu smantana

Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
piept de pui, smantana, ceapa, maggi granulat, piper alb

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.


Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.


Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.


Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Incingem tigaia,topim untul,adaugam cuburi de carne.Lasam sa se patrunda carnea, dar sa nu se prajeasca.

9 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ardei copti cu piept de pui si smantana

Ardei copti cu piept de pui si smantana

Ardeii grasi se coc, se curata de coaja si se lasa cu cotor. 2 cepe potrivite, le-am taiat marunt

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Crap prajit cu sos gremaolata