autor:

Roxynik

» » Fripturi

Piept de pui cu smantana

Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
piept de pui, smantana, ceapa, maggi granulat, piper alb

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.


Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.


Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.


Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu smantana si ghebe

Piept de pui cu smantana si ghebe

Dupa ce ati spalat pieptul de pui il taiati in patru si il puneti la prajit intr-o cratita cu o lingura

9 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de curcan la cuptor