autor:

Roxynik

» » Fripturi

Piept de pui cu smantana

Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxynik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
piept de pui, smantana, ceapa, maggi granulat, piper alb

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.


Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.


Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.


Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Clatite cu piept de pui si smantana

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

10 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu pieptul de pui il fac la gratar nu la tigaie,incearca sa vezi ce bun e .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui fraged la cuptor