autor:

» » Aperitive

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
Piept de pui, , usturoi, piper, smantana, faina, delikat, ciuperci conserva, cimbru, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum ora. Dupa aceea se fierbe putin (se pastreaza apa in care a fiert),si apoi se prajeste in ulei.
Se amesteca cu apa in care a fiert,se mai fierbe adaugandu-se smantana amestecata cu 2 linguri de faina,delikat,si la urma ciuperci din conserva.
Se adauga cimbru si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute

17 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

11 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui
  • usturoi
  • piper
  • smantana
  • faina
  • delikat
  • ciuperci conserva
  • cimbru
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada aperitiv Kaprice