autor:

Fara foto

» » Aperitive

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
Piept de pui, , usturoi, piper, smantana, faina, delikat, ciuperci conserva, cimbru, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum ora. Dupa aceea se fierbe putin (se pastreaza apa in care a fiert),si apoi se prajeste in ulei.
Se amesteca cu apa in care a fiert,se mai fierbe adaugandu-se smantana amestecata cu 2 linguri de faina,delikat,si la urma ciuperci din conserva.
Se adauga cimbru si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie.

137 voturi    20 comentarii
1h
Sosuri
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Racituri