autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu sos de masline

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui dezosati (600 g), , sare, , piper, , 2 linguri ulei de masline, , 1 lingura ace de rozmarin maruntite, , 2 linguri zeama de lamaie, , 1/2 legatura busuioc, , 1 pahar branza de vaci (150 g), , 150 g frisca nebatuta (smantana subtire), , 5 linguri lapte, , 2 linguri masline tocate marunt, , 1 lingura capere tocate.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste circa 7 minute in uleiul incins. Cu un minut inainte de-a o scoate din tigaie se presara cu rozmarin si se stropeste cu zeama de lamaie.
Busuiocul spalat si zvantat se taie marunt si se amesteca cu branza, frisca sau smantana si laptele. Se incorporeaza maslinele si caperele tocate si se gusta de sare si piper. Pieptii de pui prajiti se taie felii si se servesc cu sosul de branza si masline. Ca si garnitura: salata de rosii si cartofi prajiti.
Un sfat util: pentru ca sosul sa nu contina atatea grasimi, puteti inlocui frisca sau smantana cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am facut porti pe care le-am codimentat si le-am uns cu un

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui dezosati (600 g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ace de rozmarin maruntite
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 pahar branza de vaci (150 g)
  • 150 g frisca nebatuta (smantana subtire)
  • 5 linguri lapte
  • 2 linguri masline tocate marunt
  • 1 lingura capere tocate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide