Ingrediente
pentru 4 persoane:, , 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele, 1 punga de cus-cus - 250 g, 1 cutie cu naut fiert, 1 lamaie, 400 g iaurt grecesc, supa de pui sau 2 cuburi de pasare(instant), 2 fire de ceapa verde, 3 catei de usturoi, 1 ardei iute verde, patrunjel, 2 fire de menta, ulei de masline, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatim sosul racoritor:
Peste iaurtul grecesc punem 3 catei de usturoi zdrobiti, ardeiul iute fara seminte,cele 2 fire de ceapa verde,patrunjel,menta - tocate marunt.Asezonam cu sare si piper ; rezulta un sos grozav.:)
Intr-o tigaie incingem ulei de masline si frigem pieptul de pui cateva minute la foc mic,pe toate partile.
Pastele marunte (cus-cus) se prepara conform instructiunilor de pe plic dar cu supa de pui.
Cand sunt gata se amesteca cu boabele de naut scurse de apa din conserva.
Pregatim fiecare farfurie pentru servit cu piept de pui feliat,sos racoritor si garnitura de cus-cus cu naut.
Va doresc pofta buna !:)
Adina (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012
Multumiri maxime ! Pupici !:)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012
Apetisant si frumos prezentat...
mira (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012
Frumos prezentata, buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012
Un meniu delicios si sanatos, imi place !
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012
foarte frumos si gustos arata...reteta de retinut