Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt şnitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime. Se presara bucatile cu sare şi piper. Se bat ouale bine. Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa. Se procedeaza la fel şi cu faina. Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua şi la sfarşit prin susam pe toata portiunea. Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca nişte şnitzele pana se rumenesc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii