Piept de pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare, piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt şnitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime. Se presara bucatile cu sare şi piper. Se bat ouale bine. Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa. Se procedeaza la fel şi cu faina. Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua şi la sfarşit prin susam pe toata portiunea. Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca nişte şnitzele pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise