Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt şnitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime. Se presara bucatile cu sare şi piper. Se bat ouale bine. Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa. Se procedeaza la fel şi cu faina. Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua şi la sfarşit prin susam pe toata portiunea. Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca nişte şnitzele pana se rumenesc.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii